Némethi ügyvédi iroda

Devizahiteles ügyek szakértője!
Hírek, Aktualitások

Email

idopont.nemethi@gmail.com

Nagy eséllyel szabadulhat az az adós a jelzáloggal biztosított kötelezettségétől, akinek kölcsönszerződését 2014. december 31. előtt közjegyzői okiratban felmondták. Ezekben az esetekben lehetőség van személyes konzultációra, előre egyeztetett időpontban, a vészhelyzet időtartama alatt is.

Költségmentesség iratai

költségmentességi nyomtatvány

Kitöltéshez tudnivalók: A költségmentességi nyomtatvány első két oldalát alá kell írnia az igénylőnek, illetve ha van vele együtt élő házastársa, akkor mindkettőjüknek. Ha van együtt élő házastárs, akkor a második oszlopban az őrá vonatkozó adatokat is fel kell tüntetni. A harmadik oldalon a munkáltató igazolja az előző és ez évi havi nettó jövedelmet. A negyedik oldalon a polgármesteri hivatal igazolja a helyi adókat (súlyadó, ingatlan adó, kommunális adó). Az ötödik oldalon/vagy külön lapon a NAV (APEH) igazolja a jövedelmet. Ezt az igazolást is mindenki szerezze be, mert jóllehet a nyomtatvány az önadózónak írja elő, de egyes bírák ennek hiányában okot találnak az elutasításra. Ezeknek az igazolásoknak eredetinek kell lenni, így e-mail-en megküldve nem tudjuk elfogadni. Nyugdíjasok a januárban kapott éves nyugdíjat megállapító igazolást csatolják fénymásolatban. Munkanélküliek a regisztrációról (Hatósági Bizonyítvány), segélyről szóló okiratokat is adják át. GYES-en, GYED-en lévők az erre vonatkozó határozatot, igazolást. Aki tartásdíjat fizet/kap, ennek az összegéről kell nyilatkoznia.Forintosításról tájékoztató (mellékelt dokumentum feltöltve alá)

 

Forintosításról tájékoztató

Elszámolás + forintosítás

Felhívjuk figyelmét, hogy a forintosítás kizárólag az ingatlanfedezetű lakáshitelekre vonatkozik. Az elszámolás minden deviza alapú kölcsönszerződésre vonatkozik. Amennyiben vitatja a bank által történő elszámolást, az nem képzi az általunk indított per tárgyát.

 

Hiteltörténet igénylés

Hiteltörténeti-igazolás-kérése minta

Kérjük miután megkapta hiteltörténetét, ellenőrizze, hogy az Ön által történő befizetések naptári napra pontosan, forintösszegben vannak-e feltüntetve.

 

Elszámolás vitatása

Elszámolás-vitatása-dokumentum

 

Számszaki ellenőrzéshez szükséges levezetés kérése

számszaki_ellenőrzéshez_szükséges_levezetés_kérése